En ny trailer er blevet frigivet på den officielle Ron Kamonohashi: Deranged Detective anime X (tidligere Twitter) konto. Animeen er en adaption af en anden manga fra forfatteren til Katekyo Hitman Reborn og Ēldlive, Akira Amano. Mangaen kan læses på Shonen Jump+

Den nye trailer indeholder showets afsluttende temasang “Lipsync” af hockrockb. Serien får premiere den 2. oktober 2023.

Folkene bag

Projektet laves hos Studio diomedéa under ledelse af Shota Ihata (The Saint’s Magic Power is Omnipotent). Wataru Watari (Girlish Number) vil supervise seriens manuskripter, mens Masakazu Ishikawa (Squid Girl) vil supervise karakterdesign. Yo Tsuji (Miss Hokusai) er ansvarlig for at komponere musikken.

Stemmer

  • Junya Enoki som Totomaru Ishiki
  • Yohei Azakami som Ron Kamonohashi
  • Yoko Hikasa som Amamiya
  • Taku Yashiro som Spitz Feire.

Beskrivelse

Ron Kamonohashi er en mester i sit håndværk. Som den bedste i sin klasse på det velkendte BLUE detektivakademi og med en opklaringsprocent på 100% er der intet, der står i vejen for hans stejle karriere. Men hvorfor spilder sådan et geni sit talent og lukker sig af fra omverdenen i sin lejlighed?
Detektiv Totomaru Isshiki skal først løse dette mysterium, før han kan få Rons hjælp til at opklare en række mystiske mord. For desværre mangler den naive Toto selv enhver form for talent for kombination…

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i: