Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Fabricant 100 mangaen slutter med næste kapitel
Fabricant 100 mangaen slutter med næste kapitel
© Daisuke Enoshima / Shueisha Inc.

Manga og bøger

Fabricant 100 mangaen slutter med næste kapitel

Fabricant 100 mangaen om kunstige mennesker der dræber og en ung manga hævn slutter snart.

Det er nu officielt bekræftet, at Daisuke Enoshimas manga Fabricant 100 (Jinzo Ningen 100) slutter med udgivelsen af ​​det næste kapitel.

Historien vil have i alt 36 kapitler, der kan læses gratis på manga-tjenesteudbyderen “MANGA Plus”. Afslutningen af ​​mangaen kan tilgås der næste søndag den 3. september 2023 kl. 17.00.

Daisuke Enoshima debuterede med sit værk Atama no nai Futari i magasinet Jump GIGA i 2020. I 2021 udgav Shueisha et one-shot af Enoshima med titlen Suki Kurui i Weekly Shonen JUMP. Med Jinzo Ningen 100 vandt manga-kaen den 15. Golden Future Cup, hvilket gav den retten til at udgive mangaen som en serie.

Ud over at blive udgivet på MANGA Plus og Weekly Shonen Jump magazine, har Shueisha samlet de tilgængelige kapitler i to antologier indtil videre, hvor bind 3 udkommer om et par dage. En trykt version er ikke tilgængelig her.

Beskrivelse

Der var engang en forsker, der var fikseret på at skabe det “ideelle menneske”. Efter forskerens død begynder hans kunstige kreationer at angribe mennesker for at erhverve sig den perfekte krop. Da hele Ashibi Yaos familie bliver myrdet af disse Fabricants, begiver han sig ud på en hævnrejse, ledsaget af forskerens endelige kreation, Fabricant 100. Dette mørke eventyr optræder kun i Shonen Jump!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...