Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

SABIKUI BISCO light novels slutter snart
SABIKUI BISCO light novels slutter snart
© 2018 K Akagishi, ASCII Media Works

Manga og bøger

SABIKUI BISCO light novels slutter snart

Sabikui Bisco light novel serien slutter snart – og får en anden anime sæson.

I det niende bind af SABIKUI BISCO light novel serien bliver det sikkert, at historien ender med tiende bind.

Der er i øjeblikket ingen information om, hvornår det tiende bind udkommer i japanske butikker. Hvad der dog er sikkert er, at historien af Shinji Cobkubo slutter med dette bind. Cobkubo og K Akagishi har udgivet light-novel serien i Japan siden marts 2018.

En manga-tilpasning af Yusuke Takahashi dukkede op på Square Enixs Manga Up!-websted mellem 2019 og 2020.

SABIKUI BISCO light novels slutter snart
© 2018 K Akagishi, ASCII Media Works

Anime adaptionen får en anden sæson

I sidste måned blev det bekræftet, at anime-adaptionen af ​​samme navn vil få en anden sæson. Konkrete detaljer er dog ikke blevet afsløret. Det vides for eksempel ikke, hvem der er involveret i produktionen, og af hvilket animationsstudie serien bliver lavet. En konkret startperiode blev heller ikke nævnt. Vi vil holde dig orienteret om dette.

Den første sæson blev instrueret af Atsushi Ikariya hos Studio OZ. Sadayuki Murai skrev manuskripterne, mens Ai Asari og Ikariya bidrog med karakterdesigns. Asari og Norie Igawa delte rollen som ledende animationsinstruktør Musikken er komponeret af Takeshi Ueda og Hinako Tsubakiyama. Kisuje Koizumi var involveret som lydinstruktør.
Animeserien havde japansk tv-premiere den 10. januar 2022 og kunne følges via Crunchyroll og WAKANIM i simulcast.

Beskrivelse

I en fjern fremtid har en katastrofe kendt som Rust-vinden reduceret det meste af Japan til en gold ørken og reduceret civilisationen til murbrokker. Folk lever nu i frygt for rusten, der æder både byer og alt liv. Efter at være blevet uretmæssigt anklaget for at have forårsaget apokalypsen, slutter Bisco sig til en ung læge og en kæmpe krabbe på jagt efter en legendarisk svamp, der kan redde menneskeheden. Vil det lykkes dem at få civilisationen til at blomstre igen?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...