Den officielle Twitter-konto for Kadokawas Harta-magasin afslørede onsdag, at manga-skaberen Nami Sano døde den 5. august på grund af kræft. Sanos slægtninge holdt en begravelse den 7. og 8. august. Hun var 36 år gammel.

Meddelelsen bemærkede, at Sano døde kun en måned efter at være blevet diagnosticeret med kræft, og at hun var i planlægningsfasen af en ny manga, mens hun kæmpede mod sygdommen. Redaktionen på Harta delte et uddrag fra Sanos sidste brev, som lyder: “Dette endte med at blive et sjovt liv. Jeg skal nu til en mere fri verden. Farvel.”

Haven’t You Heard? I’m Sakamotovar Sanos debutserie. Sano lancerede serien i Harta i 2011 og afsluttede serien i december 2015. Seven Seas Entertainment udgiver mangaen på engelsk, og selskabet udgav det fjerde og sidste bind i juli 2016. Mangaen inspirerede en tv-anime, der havde premiere i april 2016. Sano lancerede Migi & Dali mangaen i Harta i juli 2017 og afsluttede den i november 2021. Mangaens syvende og sidste bind udkom december 2021. Mangaen er inspirerer en tv-anime, der får premiere i oktober (i år, 2023).

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,