Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

'Haven't You Heard? I'm Sakamoto' og 'Migi & Dali' skaberen er død
'Haven't You Heard? I'm Sakamoto' og 'Migi & Dali' skaberen er død
©Nami Sano/KADOKAWA

Manga og bøger

‘Haven’t You Heard? I’m Sakamoto’ og ‘Migi & Dali’ skaberen er død

‘Haven’t You Heard? I’m Sakamoto’ og ‘Migi & Dali’ skaberen Nami Sano er død af kræft i en alder af 36 år.

Den officielle Twitter-konto for Kadokawas Harta-magasin afslørede onsdag, at manga-skaberen Nami Sano døde den 5. august på grund af kræft. Sanos slægtninge holdt en begravelse den 7. og 8. august. Hun var 36 år gammel.

Meddelelsen bemærkede, at Sano døde kun en måned efter at være blevet diagnosticeret med kræft, og at hun var i planlægningsfasen af en ny manga, mens hun kæmpede mod sygdommen. Redaktionen på Harta delte et uddrag fra Sanos sidste brev, som lyder: “Dette endte med at blive et sjovt liv. Jeg skal nu til en mere fri verden. Farvel.”

Haven’t You Heard? I’m Sakamotovar Sanos debutserie. Sano lancerede serien i Harta i 2011 og afsluttede serien i december 2015. Seven Seas Entertainment udgiver mangaen på engelsk, og selskabet udgav det fjerde og sidste bind i juli 2016. Mangaen inspirerede en tv-anime, der havde premiere i april 2016. Sano lancerede Migi & Dali mangaen i Harta i juli 2017 og afsluttede den i november 2021. Mangaens syvende og sidste bind udkom december 2021. Mangaen er inspirerer en tv-anime, der får premiere i oktober (i år, 2023).

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.