Futabashas Web Action manga-websted postede onsdag et billede af Sui Hutamis fjerde Dungeon People (Dungeon no Naka no Hito) manga-bog. Bogens omslagsjakkebånd viser at mangaen inspirerer en tv-anime. Der er dog ingen nærmere detaljer på nuværende tidspunkt.

Beskrivelse

Clay blev oplært af sin far til at være et ekspertmedlem af tyvelauget. Siden hendes far forsvandt for tre år siden, har hun brugt sine evner til at lede efter ham i en dungeon fyldt med goblins, en Minotaur og alle mulige andre farlige væsner. Da Clay når dybere end nogen nogensinde har gjort før, møder hun dungeonens vicevært. Til hendes overraskelse er Clay inviteret til at slutte sig til personalet! Og dermed begynder Clays nye job – at lære dungeonens indre funktioner og hemmeligheder bag kulisserne indefra.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,