Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation anime får anden sæson
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation anime får anden sæson
©Rifujinnamagonote/MFBOOKS/ Mushoku Tensei Production Committee

Anime

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 del 2 kommer til april 2024

Anden sæson af den populære isekai Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation bliver delt i to del, en nu og den anden næste forår.

Den officielle hjemmeside for Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II, anden sæson af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation animeen, afslørede fredag, at animen vil blive sendt i to cours (to kvartaler af et år). Første halvdel sendes fra juli til september i år, og anden halvdel sendes fra april til juni 2024. Sæsonen vil have i alt 25 afsnit.

Første halvdel af anden sæson havde premiere på Tokyo MX den 2. juli, før den blev sendt på andre netværk. Crunchyroll streamer den nye sæson, mens den sendes.

Beskrivelse

Netop da en ledig tredive-fire-årig otaku når en blindgyde i livet og beslutter at det er på tide at vende et nyt blad, bliver han kørt over af en lastbil og dør!
Overraskende bliver han sig selv genfødt i et spædbarns krop i en underlig ny verden fyldt med sværd og magi.

Hans nye identitet er Rudeus Grayrat, men han bevarer stadig minderne om sit tidligere liv. Følg Rudeus fra barndom til voksenalder, da han kæmper for at bevise sig i en vidunderlig, men farlig verden.

Trailer for anden sæson (del 1)

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.