Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

20 anime japanske fans vil se for evigt

12. Attack on Titan
12. Attack on Titan

Der er nogle anime derude, der virker som om at de har kørt for evigt – og i mange tilfælde vil vi med glæde se hver eneste episode. Men hvilke serier ville fans mest være villige til at holde fast ved resten af deres liv?

goo Ranking har spurgt mere end 5.000 anime fans i Japan om hvilken anime de ville se resten af deres liv, hvis den fortsat ville blive vist. Flere af de længe kørende titler er på listen, herunder nogle få der har kørt i bogstavelig talt årtier.

God varieret liste omend det undrer mig over at to af kongerne af lange anime serier, One Piece og Detective Conan ikke er med, da deres evigt høje salgstal viser deres ekstreme popularitet. Eller måske de netop ikke er med fordi alle regner dem som uendelige.

Kilder

Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.