Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

20 anime japanske fans vil se for evigt

12. Attack on Titan

Der er nogle anime derude, der virker som om at de har kørt for evigt – og i mange tilfælde vil vi med glæde se hver eneste episode. Men hvilke serier ville fans mest være villige til at holde fast ved resten af deres liv?

goo Ranking har spurgt mere end 5.000 anime fans i Japan om hvilken anime de ville se resten af deres liv, hvis den fortsat ville blive vist. Flere af de længe kørende titler er på listen, herunder nogle få der har kørt i bogstavelig talt årtier.

God varieret liste omend det undrer mig over at to af kongerne af lange anime serier, One Piece og Detective Conan ikke er med, da deres evigt høje salgstal viser deres ekstreme popularitet. Eller måske de netop ikke er med fordi alle regner dem som uendelige.

Kilder

Crunchyroll

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X