En ny nøgleillustration er blevet udgivet på anime Frierens officielle X (tidligere Twitter) konto, som du kan se nedenfor.

Animen får premiere den 29. september 2023, startende med en to-timers special. Det vides i øjeblikket ikke, om denne tidsspecifikation inkluderer varigheden af ​​reklameblokkene på japansk tv. Det kan dog antages. Streamingudbyderen Crunchyroll har allerede bekræftet en simulcast.

Frieren: Beyond Journey’s End illustration
© 山田鐘人・アベツカサ/小学館/「葬送のフリーレン」製作委員会

Tv-serien bliver til i animationsstudiet Madhouse under ledelse af Keiichiro Saito (Bocchi the Rock!). Tomohiro Suzuki (One-Punch Man) er ansvarlig for manuskripterne, mens Reiko Nagasawa (takt op. Destiny) vil lave karakterdesigns Evan Call (Violet Evergarden) er hyret til baggrundsmusikken.

Beskrivelse

Årtier efter deres sejr konfronterer begravelsen af en af hendes venner Frieren med hendes egen næsten udødelighed. Frieren sætter sig for at opfylde sine kammeraters sidste ønsker og begynder et nyt eventyr…

Trailer

Ældre illustrationer

Kilder

Kategoriseret i: