En ny teaser trailer og illustration er blevet udgivet på den officielle X (tidligere Twitter) konto for den kommende Hokkaido Gals Are Super Adorable! (Dosanko Gal wa Namaramenkoi) anime baseret på Kai Ikadas manga af samme navn. De fokuserer på den kvindelige hovedperson Minami Fuyuki.

Teaser

Illustration

Hokkaido Gals Are Super Adorable! teaser om Minami Fuyuki
hokkaido-gals-minami ©伊科田海/集英社・道産子ギャルはなまらめんこい製作委員会

Beskrivelse

Gymnasiedrengen Tsubasa flytter til Kitami City oppe i Hokkaido, hvor han møder en “gal” ved et busstoppested. Synet af hende, der står alene mod det hvide snelandskab, barbenet trods den isnende kulde, fanger hans hjerte.

Roller

Hovedroller

Biroller

Folkene bag

Mirai Minato (Masamune-kun’s Revenge, BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense.) er chefinstruktør og overvåger også seriemanuskripterne til animeen.

Misuzu Hoshino (episodeinstruktør for Laid-Back Camp, The Great Jahy Will Not Be Defeated!) instruerer animeen hos SILVER LINK. og BLADE, og Katsuyuki Sato (My Stepmom’s Daughter Is My Ex, Fire in His Fingertips -My Childhood Friend is a Fireman-) designer karaktererne.

Ældre illustrationer

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i: