Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

VuIksCe3OeM
VuIksCe3OeM

Anime

The Ancient Magus’ Bride Season 2 Part 2 trailer

Anden del af anden sæson af The Ancient Magus’ Bride begynder her i starten af efterår-sæsonen.

Den kommende anden cour af The Ancient Magus’ Bride sæson 2 afslørede en ny trailer. Studio Kafka animerer fortsættelsen af serien, som efter planen får premiere den 5. oktober 2023. JUNNA opfører endnu en gang åbningstemaet:

The Ancient Magus’ Bride er baseret på en manga af Kore Yamazaki, som startede udgivelse i 2013, først i Mag Garden’s Monthly Comic Blade, før han flyttede til Monthly Comic Garden magazine i 2014. En anime-adaption af WIT Studio blev sendt i 2017 og havde 24 afsnit. Før den havde premiere udkom The Ancient Magus’ Bride: They Awaiting a Star OVA, der fungerede som introduktion til serien, blev udkom fra 2016 til 2017 med i alt 3 afsnit.

Beskrivelse

Chise Hatori var plaget af omsorgssvigt og misbrug hele sit liv og fik aldrig lov til at opleve kærlighed på egen hånd. Væk fra familiens varme måtte hun selv overvinde alle mulige forhindringer.
Men da alt håb synes tabt, får hun et skæbnesvangert møde. Da en mand med et dyrs kranium køber hende på en slaveauktion, ændrer Chises liv sig for altid. Denne mand er en magiker, og han befrier Chise fra hendes bånd.
Kort efter kommer han med en dristig udtalelse: Chise bliver hans lærling – og hans brud!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...