Den officielle X (tidlgiere Twitter) konto for Toilet-Bound Hanako-kun animeen annoncerede, at serien får en anime-spin-off.

Det er spin-off mangaen After-School Hanako-kun der får en anime-adaption. Dette er den første del af Toilet-Bound Hanako-kuns nye anime-projekt, der tidligere blev annonceret. Studio Lerche vil animere adaptionen, som vil have fire korte afsnit. Hvert afsnit streames to dage for tidligt på Crunchyroll fra den 10. oktober.

Masaki Kitamura (Assistent Director på Mobile Suit Gundam 00) skal instruere hos Studio Lerche. Kazuma Nagatomo står for manuskriptet, mens Aya Higami (Key Animation på Revue Starlight: The Movie) står for karakterdesign. Hiroshi Takaki er ansvarlig for baggrundsmusikken.
Animen får premiere den 12. oktober 2023, men som nævnt ovenfor har streamingudbyderen Crunchyroll har allerede annonceret, at serien får premiere på tjenesten den 10. oktober 2023 klokken 20.00.

Toilet-Bound Hanako-kun spin-off laves til anime
©AidaIro/SQUARE ENIX, After-school Hanako-kun Project

Beskrivelse

“Hanako-san, Hanako-san … er du der?”
På Kamome akademi går der rygter om skolens syv mysterier, hvoraf det ene er Hanako-san. Hun siges at hjemsøge den tredje bås på tredje sals pige badeværelset i den gamle skolebygning. Hanako-san opfylder ethvert ønske, når hun indkaldes. Nene Yashiro, en okkult-interesseret gymnasiepige, der drømmer om romantik, går ind i dette hjemsøgte badeværelse… men den Hanako-san hun møder der, er intet som hun forestillede sig! Kamom akademiets Hanako-san… er en dreng!

Forklaring

En af de mere vedvarende moderne myter / skræmmefortællinger som skolebørn fortæller hinanden er om (pigen) Hanako, der døde på et skoletoilet og nu hjemsøger skolen. Historien har floreret i årtier, lang tid inden Rowling fandt på Moaning Myrtle.

Kilder

Kategoriseret i: