Efter at vi tilbage i juli rapporterede at animeen Kizuna no Allel vil få en anden sæson, er efterfølgerens premieredato nu blevet afsløret:
Ifølge dette skal den musikalske anime om VTubereren Kizuna Ai fortsættes med anden sæson den 4. oktober. Alle produktions- og rollebesætningsmedlemmer vender tilbage i deres respektive roller til de nye afsnit.

Kizuna no Allele sæson 2 illustration og info
©KA/Kizuna no Allele PJ ©Kizuna no Allele Partners

Den første sæson af anime-projektet blev skabt af studierne Signal.MD og Wit Studio under ledelse af Kenichiro Komaya (Love Hina). Manuskripterne blev skrevet af Deko Akao (Komi Can’t Communicate), mens Shiori Asaka (Platinum End) og Niina Morita (Divine Gate) skabte karakterdesigns sammen. Begge er opført som ledende animationsinstruktører sammen med Mizuki Takahashi (Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation). Go Sakabe (Digimon Adventure tri. film) stod for baggrundsmusikken. Den japanske tv-premiere for animeen fandt sted den 3. april 2023.

Kizuna Ais Youtube-kanal “A.I. Channel” blev første gang lanceret i 2016. Siden da har hun været en af ​​de mest sete VTubers på YouTube. Hendes hovedkanal har i øjeblikket over tre millioner abonnementer. Kizuna Ai, bag hvis stemme japaneren Nozomi Kasuga gemmer sig, har allerede lagt stemme til gæsteroller i animeerne Ingress og Magical Girl Site. Hun bidrog også med temasangen til Laidbackers animefilmene.

Temasangene brugt i serien var “mirAI wave” af PathTLive som åbningstema og “Yosuga” af #kzn som afslutningstema. Animeens rollebesætning er opdelt i deres egne VTuber-enheder, som inkluderer:

“PathTLive”

 • Miracle: Ayumi Hinohara
 • Quan: Rina Kawaguchi
 • Chris: Hikari Kodama
 • Noelle: Yuka Nukui
 • Riz: Arisa Hanawa

“BRT5”

 • Niska: Yuuri Matsuoka
 • Jessie: Randhi
 • Ellie: Haruka Yoshiki
 • Sarah: Hina Natsume
 • Halle: Hinaki Yano

“VICONIC”

 • Jua: Nozomi Nagumo
 • Thea: Tsukino

“3DM8”

 • Ximena: Ruri Arai
 • Zoe: Nao Furuhata
 • Sofia: Yuna Kitahara

Beskrivelse

Gå ind på ADEN Academy, dine drømmes V-Tuber-gymnasium! Her lærer de unge studerende dag for dag, hvordan de en dag kan realisere deres virtuelle karriere. Ny på akademiet er Miracle, der desperat ønsker at være som sit store forbillede, Kizuna Ai. Med sin trup PathTLive træner hun hver dag – og skaber uforglemmelige minder!

Kilder

Kategoriseret i: