En ny trailer er blevet udgivet på den officielle X (tidligere Twitter) konto for animeen The Rising of the Shield Hero. Du kan finde videoen nedenfor.

Animationsstudiet Kinema Citrus står igen i spidsen for tredje sæson, hvor Hitoshi Haga påtager sig rollen som instruktør i stedet for Masato Jinbo. Denne har til gengæld overtaget posten fra Takao Abo, som var ansvarlig for sæson 1. De øvrige medlemmer af produktionsteamet vil for det meste vende tilbage i deres respektive positioner, såsom Keigo Koyanagi, der igen er ansvarlig for seriens sammensætning. Og Kevin Penkin tager sig af musikken igen. Tredje sæson er planlagt til at få premiere i oktober 2023.

Beskrivelse

Naofumi Iwatani er faktisk bare en simpel otaku, men en dag befinder han sig i en anden verden. Han blev tilkaldt som en af ​​de fire legendariske helte, der havde til opgave at redde kongeriget Melromarc fra sammenbrud. Som skjoldets helt er det meningen, at han skal kæmpe sammen med sine kammerater – men snart stikker de ham i ryggen og efterlader ham uden penge, respekt og ære. Med sine rent defensive evner, vil han være i stand til at flygte fra denne desperate situation?

The Rising of the Shield Hero S3 trailer
©2021 Aneko Yusagi / KADOKAWA / Shield Hero S2 production comittee

Kilder

Kategoriseret i: