Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Rising of the Shield Hero S3 trailer
The Rising of the Shield Hero S3 trailer

Anime

The Rising of the Shield Hero S3 trailer

Tredje sæson af The Rising Shield Hero begynder til oktober.

En ny trailer er blevet udgivet på den officielle X (tidligere Twitter) konto for animeen The Rising of the Shield Hero. Du kan finde videoen nedenfor.

Animationsstudiet Kinema Citrus står igen i spidsen for tredje sæson, hvor Hitoshi Haga påtager sig rollen som instruktør i stedet for Masato Jinbo. Denne har til gengæld overtaget posten fra Takao Abo, som var ansvarlig for sæson 1. De øvrige medlemmer af produktionsteamet vil for det meste vende tilbage i deres respektive positioner, såsom Keigo Koyanagi, der igen er ansvarlig for seriens sammensætning. Og Kevin Penkin tager sig af musikken igen. Tredje sæson er planlagt til at få premiere i oktober 2023.

Beskrivelse

Naofumi Iwatani er faktisk bare en simpel otaku, men en dag befinder han sig i en anden verden. Han blev tilkaldt som en af ​​de fire legendariske helte, der havde til opgave at redde kongeriget Melromarc fra sammenbrud. Som skjoldets helt er det meningen, at han skal kæmpe sammen med sine kammerater – men snart stikker de ham i ryggen og efterlader ham uden penge, respekt og ære. Med sine rent defensive evner, vil han være i stand til at flygte fra denne desperate situation?

The Rising of the Shield Hero S3 trailer
©2021 Aneko Yusagi / KADOKAWA / Shield Hero S2 production comittee

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...