Det er nu blevet bekræftet, at Hisaya Amagishis light novel serie Dahlia Keeps Her Head Up (Madougushi Dahlia wa Utsumukanai: Kyou kara Jiyuu na Shokunin Life) har får en anime-adaption. En illustration blev udgivet i den anledning. I øjeblikket er der ingen yderligere information om det planlagte anime-projekt. Det er dog blevet bekræftet, at dette vil være en tv-anime. Vi holder dig opdateret.

Dahlia in Bloom laves til anime
ⒸAmagishi Hisaya/MFブックス/製作委員会はうつむかない

Hisaya Amagishi begyndte oprindeligt at udgive romanen Dahlia in Bloom (Madougushi Dahliya wa Utsumukanai: Kyou kara Jiyuu na Shokunin Life) på det brugergenererede indholdswebsted, Shosetsuka ni Naro i 2018. Media Factory overtog den i oktober 2018 og udgav den med Keis illustrationer.
Den første manga-adaption, Madougushi Dahlia wa Utsumukanai: Kyou Kara Jiyuu na Shokunin Life, af Kamada blev udgivet i Comp Ace magazine fra 2019 til 2020.
Den havde i alt ti kapitler, samlet i to bind. Den anden mangaserie af Megumi Sumikawa er blevet serialiseret i Comic Blade magazine og blev licenseret på engelsk som Magic Artisan Dahlia Wilts No More (Madougushi Dahlia wa Utsumukanai: Dahlia Wilts No More) af Seven Seas Entertainment. Sjette bind er planlagt til at udkomme den 31. august.

Beskrivelse

Efter at være død af overanstrengelse i Japan bliver Dahlia genfødt i en verden fyldt med magi. Opvokset som barn af en mester i magisk værktøjsfremstilling udvikler hun en passion for håndværket og bliver forlovet med sin fars lærling. Før hendes far kan se hende gift, dør han pludselig. Som om dette ikke var nok, dagen før deres bryllup meddeler hendes forlovede, at han er forelsket – men ikke i hende!

Dahlia indser endelig, at hun skal leve for sig selv. Hun lover at være sin egen kvinde fra nu af og hellige sig sit håndværk, selvom det ikke helt er det stille liv, hun håbede på! Fra et tilfældigt møde med en ridder til at starte sit eget firma, er der masser af udfordringer i horisonten. Men denne unge kunsthåndværker er ikke længere en krympende viol – hun er Dahlia, og hun er klar til at blomstre.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,