Mere end et år efter dens første meddelelse udgav den kommende femte sæson af Date A Live i dag sin første samling af karaktervisuals af de centrale roller, vi har haft fornøjelsen af at se siden animeens debut i 2013.

Roller

Se karaktererne ovenfor.

  • Shido Itsuka – stemme af Nobunaga Shimazaki
  • Tohka Yatogami – stemme af Marina Inoue
  • Kotori Itsuka – stemme af Ayana Taketatsu
  • Yoshino Hamekawa – stemme af Iori Nomizu
  • Miku Izayoi – stemme af Minori Chihara
  • Origami Tobiichi – stemme af Misuzu Togashi

Beskrivelse

Den almindelige gymnasiedreng Shido opdager en mystisk pige ved nulpunktet af et nyligt rumskælv. Shido lærer gennem sin søster Kotori, at pigen er en af Ånderne: mystiske væsner, der er ansvarlige for rumskælvene. Shido er rekrutteret til at hjælpe med at “forsegle” ånderne og afslutte deres trussel mod menneskeheden. Der er kun én fangst: den eneste måde at forsegle en ånd på – er at få hende til at blive forelsket i dig.

Om serien

Date a Live V blev annonceret i slutningen af Date a Live IVs sidste afsnit. Afslutningen på sæson 4 varslede, at en krig er på vej, og vi kan forvente, at sæson 5 bliver anderledes og mørkere sammenlignet med de første 4 sæsoner, da hovedantagonisten endelig vil vise sig selv i nutiden.

Der er stadig ingen oplysninger om seriens udsendelsesdato. Date a Live franchisen vil også have et særligt program, der vil frigive nye oplysninger for sæson 5 ved begivenheden “Fantasia Bunko Big Thanks Online 2023” den 14. oktober 2023.

Trailer

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,