Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

https://cdn.animenewsnetwork.com/thumbnails/max700x700/cms/news.4/166283/visual.jpg
https://cdn.animenewsnetwork.com/thumbnails/max700x700/cms/news.4/166283/visual.jpg

Anime

Anime nyheder: Horimiya, JimiHen, Pretty Boy Detective Club, Quintessential Quintuplets, World Trigger

Horimiya anime serien får premiere den 9 januar

Den officielle Twitter-konto for TV anime serien baseret på Daisuke Hagiwaras Horimiya manga afslørede onsdag, at anime serien får premiere den 9. januar kl. 24:30 (reelt den 10. januar kl. 12.30 eller 9. januar kl. 10.30 EST) på Tokyo MX, Tochigi TV, Gunma TV og BS11. Derefter sendes den på MBS kl. 26:08.

Beskrivelse

Ved første øjekast virker den ultrapopulære Hori-san som en useriøs gymnasiepige, men i virkeligheden er hun almindelig, pragmatisk og familieorienteret. På den anden side virker den brille-bærende Miyamura-kun som en gennemsnitlig, dyster gymnasie fanboy, men han er faktisk en attraktiv ung mand, der har en bad-boy attitude og er dækket af piercinger og tatoveringer. Da disse to uventet lignende klassekammerater har et tilfældigt møde uden for klasseværelset, begynder en sprudlende, sød fortælling om skolelivet!

Horimiya romantisk komedie mangaen kommer som TV anime til januar 2021

Kilde

JimiHen—!! voksen arbejdsplads romance manga får ComicFesta TV anime

ComicFesta Anime-brandet meddelte onsdag, at dets nyeste TV anime er baseret på JimiHen—!! ~ Jimiko o Kaechaū Jun Isei Kōyū~ (Pure Heterosexual Intercourse That Transforms a Plain Girl) mangaen af Iburō. Anime får premiere på Tokyo MX den 3. januar.

Beskrivelse

Historien følger forholdet mellem to kolleger, den kontor-ansatte Rena Yukuhashi og forretningsmanden Ryōhei Hachiya. Yukuhashi virker som den mest almindelige kvinde i hendes firma, men hun forvandles til en fantastisk skønhed, når hun klæder sig anderledes uden for kontoret. Forvirret over at se Yukuhashi forvandlet udtaler Hachiya utilsigtet, hvad der lyder som en invitation til at lære hinanden bedre at kende – uden at vide, at de står foran et love hotel.

JimiHen—!! voksen arbejdsplads romance manga får ComicFesta TV anime

Kilde

Pretty Boy Detective Club anime info

Den officielle hjemmeside for anime fra NisiOisin og Kinakos roman serie Pretty Boy Detective Club (Bishōnen Tanteidan) afslørede personalet og et nyt billeede til den kommende anime.

https://cdn.animenewsnetwork.com/thumbnails/max700x700/cms/news.4/166283/visual.jpg

SHAFT producerer animationen og præsentere projektet sammen med Kodansha og Aniplex. Akiyuki Simbo (Madoka Magica, Monogatari Series, March Comes in Like a Lion) er supervising instruktør mens Hiroki Yamamura (And Yet the Town Moves, Fate/Extra Last Encore) tilpasser karakterdesignene til animation.

Anime serien får premiere i 2021.

Beskrivelse

Regler for Pretty Boy Detective Club:
1. Vær smuk.
2. Vær en dreng.
3. Vær detektiv.

Mayumi Dojima, en andenårsstuderende på den eksklusive Yubiwa Academy-mellemskole, har mistet noget – en stjerne, hun kun så et glimt af en gang for ti lange år siden. Men hjælp er på vej i form af den uofficielle, hemmeligholdte og grundigt mystiske Pretty Boy Detective Club! Berygtede for at løse problemer inden for skolen (hvoraf de fleste måske godt nok er nogen de selv har skabt) af æstetiske grunde snarere end økonomiske, disse fem smukke drenge drager Mayumi ind i deres verden af ​​spænding, fare og overvældende skønhed.

Kilde

The Quintessential Quintuplets anime sæson 2 character promo video fremviser Nino

Den officielle Twitter-konto for The Quintessential Quintuplets (Gotōbun no Hanayome) anime serien udsendte endnu en character promo video til The Quintessential Quintuplets ∬ (Gotōbun no Hanayome ∬), anden sæson. Videoen fremhæver Nino Nakano, den næst-ældste af de fem søstre. Trailere til de resterende trep iger frigives i løbet af de næste 4 uger. Første video med Ichika kan findes her. Serien begynder til januar 2021.

Kilder

Ny World Trigger anime info

Den officielle webside for TV anime serien baseret på Daisuke Ashiharas World Trigger manga afslørede en ny trailer til den nye anime sæson. Derudover afslørede webstedet, at den nye sæsons to første episoder vil får en særlig screening med eksklusiv optagelser i 12 biografer i Japan fra 25. december til 7. januar.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.