Efter at vi i april 2022 rapporterede, at mangaserien Dead Dead Demon’s Dededede Destruction af Inio Asano får en anime-adaption, blev det stille om titlen. Der er nu endelig kommet mere information om projektet.

Den officielle hjemmeside har afsløret, at adaptionen er et todelt filmprojekt. Filmene forventes at komme i de japanske biografer i foråret 2024.

Det hele bliver produceret i studieproduktionen +h, hvor Tomoyuki Kurokawa instruerer. Reiko Yoshida er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Nobutake Ito har en dobbeltrolle som karakterdesigner og animationschef. Mika Nishimura står for baggrundsmusikken.

Asano startede sin manga serie i april 2014 i Shogakukans “Weekly Big Comic Spirits”-magasin og afsluttede den i februar 2022. Serien har i alt 12 bøger.

Den vandt prisen for bedste generelle manga ved den 66. Shogakukan Manga Awards i januar 2021 og blev nomineret til den 25. Japan Media Arts Festival Awards i 2022 i kategorien Manga.

Mangaen inspirerede allerede til en 3D-animeret reklamevideo i september 2020.

Beskrivelse

Kadode finder livet kedeligt. UFO’er er dukket op på himlen, men ingen er væsentligt påvirket. Selv da hendes far forsvinder under et angreb fra “angriberne”, fortsætter hendes liv på en eller anden måde. Det generer dem meget mere, at de alle nu har fundet en fælles fjende… Hvad hvis angriberne har motiver og slet ikke er fjender? Men før hun kan forholde sig til spørgsmålet, skal hun tilbage til noget kedeligt: ​​gå på universitetet eller arbejde?

Dead Dead Demon’s Dededede Destruction anime info
© 浅野いにお/小学館/DeDeDeDe-Komitee

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,