Den kommende racer-anime MF Ghost har på sin officielle X (tidligere Twitter) konto bekræftet, hvornår den får premiere.

Animeserien får premiere den 1. oktober 2023. Crunchyroll har allerede bekræftet, at de vil simulcaste anime.

TV-animeen bliver produceret af Studio Felix Film (Otherside Picnic, Nekopara) og instrueres af Tomohito Naka (Initial D film 2 og 3, Sword Gai: The Animation). Kenichi Yamashita (Hensuki, Holmes of Kyoto) står for seriens sammensætning og manuskripterne, hvor Akihiko Inari (The Vision of Escaflowne) støtter ham i sidstnævnte opgave. Naoyuki Onda (GANTZ, Inuyashiki Last Hero) er ansvarlig for karakterdesigns og animationsretning. Masafumi Mima (Attack on Titan, Fullmetal Alchemist, Initial D) overtager posten som lydinstruktør og Akio Dobashi (Initial D film, Sisters of Wellber) komponerer musikken.

Beskrivelse

Selvkørende biler er udbredt i Japan, og offentlige veje bruges til billøb. I løbet af denne tid har et løb kaldet MFG vundet popularitet over hele verden. Porsche, Ferrari, Lamborghini – deltagerne inviteres til at dyste med deres hurtigste sportsvogne. En sådan deltager er Kanata Livington, som dimitterede fra en britisk racerskole under ledelse af Takumi Fujiwara. Han vender tilbage til Japan for at deltage i MFG og fuldføre et yderligere mål.

Trailere

Illustration

Anime nyhed: MF Ghost trailer 3

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,