Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Detective Conan (Case Closed) ny illustration
Detective Conan (Case Closed) ny illustration

Anime

Detective Conan (Case Closed) ny illustration

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale for den indimellem – selvom den efterhånden burde være allemandseje minimum i Japan så længe som den har kørt.

Den ny illustration er da også fin og fanger serien godt, men den siger intet om hvad der reelt foregår aktuelt i den og kunne sagtens have passet ind 1000 afsnit før, hvilket måske er lidt symptomatisk for serien…

Beskrivelse

Shinichi Kudo er en high school-detektiv. En dag giver mistænkelige mænd i sort med magt ham en mærkelig gift, og hans krop krympede til det tidspunkt, hvor han gik i første klasse! Han skjulte sin identitet og skabte sig et nyt navn: Conan Edogawa.
Conan bor nu sammen med sin barndomsven Ran Mori og hendes detektivfar i håb om at jage den sorte organisation, mens han er involveret i sager. Han står over for adskillige vanskelige sager og går imod en berygtet tyv, men bliver ved med at løse mysterier for at finde den eneste sandhed!

Den officielle hjemmeside

www.ytv.co.jp/conan/

Kilde

LiveChart.me

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.

Figurer og merchandise

Fem nendoroids der kommer til februar 2024 af en dæmon dræber, en vtuber, en jæger og to dør-lukkere.