Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale for den indimellem – selvom den efterhånden burde være allemandseje minimum i Japan så længe som den har kørt.

Den ny illustration er da også fin og fanger serien godt, men den siger intet om hvad der reelt foregår aktuelt i den og kunne sagtens have passet ind 1000 afsnit før, hvilket måske er lidt symptomatisk for serien…

Beskrivelse

Shinichi Kudo er en high school-detektiv. En dag giver mistænkelige mænd i sort med magt ham en mærkelig gift, og hans krop krympede til det tidspunkt, hvor han gik i første klasse! Han skjulte sin identitet og skabte sig et nyt navn: Conan Edogawa.
Conan bor nu sammen med sin barndomsven Ran Mori og hendes detektivfar i håb om at jage den sorte organisation, mens han er involveret i sager. Han står over for adskillige vanskelige sager og går imod en berygtet tyv, men bliver ved med at løse mysterier for at finde den eneste sandhed!

Den officielle hjemmeside

www.ytv.co.jp/conan/

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,