Personalet bag den anden tv-anime-sæson af Daisuke Aizawas The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) light novel serie afslørede to rollebesætningsmedlemmer, en vigtig illustration, og seriens premiere den 4. oktober.

Ny roller

Illustration

The Eminence in Shadow sæson 2 info
©逢沢大介・KADOKAWA刊/シャドウガーデン

Trailer

Roller

De nyligt annoncerede roller er

  • Tsuyoshi Koyama som Juggernaut
  • Shizuka Itou som Yukime
  • Tomokazu Sugita som Crimson
  • Ai Kakuma som Mary

Illustration

The Eminence in Shadow får anden sæson

Beskrivelse

Shadowbrokers er dem, der går ubemærket og lader som om de er ikke-bemærkelsesværdige mennesker, når de i sandhed styrer alt bag kulisserne. Sid ønsker at være en sådan sådan mere end noget andet, og noget så ubetydeligt som kedelig virkelighed kommer ikke til at stå i vejen for ham! Han træner i hemmelighed hver eneste nat og forbereder sig på sin eventuelle opstigning til magten – kun for at miste sin skæbne ved en gemen trafikulykke. Men da han vågner op i en anden verden og pludselig befinder sig i spidsen for en egentlig hemmelig organisation, der kæmper med det onde i skyggerne, får han endelig en chance for at udføre alle hans vildfarne fantasier

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,