Den livestreamede “Sneaker Bunko 35th Anniversary Festa!” special annoncerede søndag, at Yu Hibari og illustrator Sisos Tenkō-saki no Seiso Karen na Bishōjo ga, Mukashi Danshi to Omotte Issho ni Asonda Osananajimi Datta Ken (The Neat and Beautiful Girl at My New School Was My Childhood Friend Whom I Thought Was a Boy and I Played Together With) light novel serie har en anime adaption på vej. Siso og manga-tilpasningens kunstner Kina Ōyama tegnede begge illustrationer til annonceringen.

Beskrivelse

Den romantiske ungdomskomedie handler om Hayato, som skifter til en high school i byen. Der bliver han genforenet med Haruki, som Hayato husker som en dreng, han plejede at lege med for syv år siden. Først indser Hayato nu, at Haruki faktisk er en pige.

Baggrund

Hibari lancerede den originale light novel serie på webstedet Shōsetsuka ni Narō (“Lad os blive romanforfattere”) i 2020. Kadokawa begyndte at udgive serien med illustrationer af Siso i 2021. Kadokawa udgav light novel seriens sjette bind i december 2022.

Ōyama lancerede manga-adaptionen på Comic Walker som en del af Kadokawas “Dora Dora Flat” websted i 2021. Kadokawa udgav mangaens tredje samlede bogbind den 7. april.

Kilder

Kategoriseret i: