Det officielle websted for tv-anime-adaptionen af Yusei Matsuis The Elusive Samurai (Nigejōzu no Wakagimi) manga afslørede en reklame video og illustration med karakteren Shizuku, der får stemme af Hinaki Yano:

Animeen får premiere i 2024.

Beskrivelse

Efter massakren på sin familie af forræderen Ashikaga Takauji, flygter Tokiyuki med hjælp fra en håndfuld loyale støtter, som også har overlevet udrensningen. En af dem er Suwa Yorishige, en allieret af Hojo-klanen og herre over Suwa-provinsen. Den lidt mærkelige Yorishige hævder også at være clairvoyant og forudsiger, at Tokiyuki en dag bliver Japans hersker. Men for øjeblikket er det at flygte fra fjendens territorium prioriteret!

Roller

Animeen vil medvirke som rookie-stemmeskuespillerinden Asaki Yuikawa som Hojo Tokiyuki og Yūichi Nakamura som Suwa Yorishige. Rollelisten inkluderer derudover:

  • Hinaki Yano som Shizuku
  • Mari Hino as Kojirō
  • Sayumi Suzushiro som Ayako
  • Aoi Yūki som Kazama Genba
  • Kikunosuke Toya som Fubuki

Folkene bag

Yuta Yamazaki (assistentinstruktør på Wonder Egg Priority, serieinstruktør på begge Love Rice serier) instruerer animeen hos CloverWorks, og Yasushi Nishiya (chefanimationsinstruktør på Pokémon the Movie: The Power of Us, Pokémon the Movie: I Choose You! ) designer karaktererne.

Illustration

The Elusive Samurai anime trailer om Shizuku
© 松井優征/集英社・逃げ上手の若君製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: