Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Haikyu!! “Yorinui” bamser

Haikyu!! "Yorinui" bamser

Fire plushie dukker inspireret af figurerne fra Haikyu!! TV anime seriens fjerde sæson Haikyu!! TO THE TOP bliver en del af Movics “Yorinui” mærke her til efteråret. Konceptet med mærket er “Itsudemo Anata ni Yorisou Nuigurumi” (udstoppede dukker, der altid vil være der for dig), og mange populære anime-serier har leveret deres karakterer til mærket, herunder The Prince of Tennis, Evangelion, Demon Slayer Kimetsu no Yaiba, DR.STONE og Gintama.

De 23 cm høje bamser/dukker er lavet af et blødt og behageligt stof, der give en lyst til at kramme dem, og har en plade i foden, så de kan stå på egen hånd. Deres nakke og hænder er frit bevægelige, så de kan poseres frit.

De fire varer bliver tilgængelige i Animate-butikker i hele Japan såvel som i Animate og Movics onlinebutikker. Prisen i Japan er 3.520 yen (219kr). De kan forudbestilles og forventes at udkomme til oktober 2020.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Figurer og merchandise

Fem kommende figurer af personer med grå-hvidt hår, fra dæmoner over eventyrere til bandeledere.

Figurer og merchandise

Seks kommende nendoroids, fra skoleelever og skolelærere til shounen kæmpere og skibe til det nok stadig største virtuelle idol.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der kommer til efteråret 2023 med smukt sort eller hvidt hår. Der er både krigere og vtubers.

Anime

Der kommer en ny anime om skøjteløb på olympisk niveau, Medalist.