Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Haikyu!! “Yorinui” bamser

Haikyu!! "Yorinui" bamser

Fire plushie dukker inspireret af figurerne fra Haikyu!! TV anime seriens fjerde sæson Haikyu!! TO THE TOP bliver en del af Movics “Yorinui” mærke her til efteråret. Konceptet med mærket er “Itsudemo Anata ni Yorisou Nuigurumi” (udstoppede dukker, der altid vil være der for dig), og mange populære anime-serier har leveret deres karakterer til mærket, herunder The Prince of Tennis, Evangelion, Demon Slayer Kimetsu no Yaiba, DR.STONE og Gintama.

De 23 cm høje bamser/dukker er lavet af et blødt og behageligt stof, der give en lyst til at kramme dem, og har en plade i foden, så de kan stå på egen hånd. Deres nakke og hænder er frit bevægelige, så de kan poseres frit.

De fire varer bliver tilgængelige i Animate-butikker i hele Japan såvel som i Animate og Movics onlinebutikker. Prisen i Japan er 3.520 yen (219kr). De kan forudbestilles og forventes at udkomme til oktober 2020.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Der kommen en anime om piger der elsker planetarier og pole dance med det sigende navn Pole Princess!!

Figurer og merchandise

Figurer af Anya og Yor og best boy Bond, der endda også får en bamse.

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Figurer og merchandise

Kommende figurer til den aktuelle anime og populære manga Chainsaw Man.