En ny promo-video er blevet udgivet på den officielle hjemmeside for den kommende film Blue Lock -Episode Nagi-, der annoncerer filmens premiere i de japanske biografer.

Filmen er planlagt til premiere den 19. april 2024 i Japan. Spin-off-mangaen handler om karakteren Seishiro Nagi og hans tid før Blue Lock projektet.

Trailer

Folkene bag

Kendte navne fra tv-animeens produktionshold vender også tilbage til filmen. Det samme gælder for den japanske stemmebesætning. TV-anime-instruktør Shunsuke Ishikawa instruerer filmen hos Studio 8-Bit. Taku Kishimoto (Haikyu!!, Silver Spoon, Fruits Basket 2019) er ansvarlig for manuskriptet, mens Mangaka Kaneshiro overvåger historien som supervisor. Mangaka Nomura fungerer som karakterdesigner og Jun Murayama komponerer musikken.

Beskrivelse af hoved Blue Lock serien

Efter et katastrofalt nederlag ved VM i 2018, kæmper Japans hold for at omgruppere. Men hvad mangler der? En absolut Ace Striker, som kan guide dem til sejren. Det japanske fodboldforbund er opsat på at skabe en angriber, der hungrer efter mål og tørster efter sejr, og som kan være det afgørende instrument til at vende en tabt kamp…og for at gøre det har de samlet 300 af Japans bedste og dygtigste ungdomsspillere. Hvem vil dukke op for at lede holdet…og vil de være i stand til at out-muskle og out-ego alle, der står i vejen for dem?

Illustration

Blue Lock -Episode Nagi- anime film trailer
©金城宗幸・三宮宏太・ノ村優介・講談社/「劇場版ブルーロック」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,