Her er endnu trailer og illustration til den kommende tv-anime serie baseret på Miya Kinojos Chillin’ in Another World with Level 2 Super Cheat Powers (Lv2 kara Cheat datta Moto Yūsha Kōho no Mattari Isekai Life) light novel serie. Serien er stadig planlagt til at få premiere i 2024 og vil kunne ses på Crunchyroll.

DIALOGUE+ vil stå for afslutnings tema sangen.

Beskrivelse

Det Magiske Kongerige Klyrode tilkalder hvert år hundredvis af helte fra andre verdener for at kæmpe i deres krig mod Den Mørke og hans hær af magtfulde dæmoner. Banaza er en af de helte, tilkaldt fra den kongelige hovedstad Paluma, men noget er galt – Banaza er kun en gennemsnitlig købmand. Han har ingen magi, ingen kampevne, og hans stats er afgrundsdybe. Værre er, et uheld gør ham ude af stand til at vende hjem!

Banazas skæbne, afvist som en helt og strandet i en anden verden, forvist til rigets fjerne vidder af en grusom konge, der bare vil have ham væk, ser temmelig dyster ud. Men hvad vil der ske, når den mislykkede heltekandidat finder sig selv med supersnydekræfter, da han rammer level to?

Illustrationer

Roller

  • Satoshi Hino som Flio
  • Rie Kugimiya som Fenrys

Folkene bag

Yoshiaki Iwasaki (Hayate the Combat Butler, We Never Learn: BOKUBEN) instruerer animeen hos J.C.STAFF. Megumi Shimizu (Banished From The Heroes’ Party, My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!) er ansvarlig for seriens manuskripter, og Sōta Suwa (Combatants Will Be Dispatched!) designer karaktererne. Kujira Yumemi (Kubo Won’t Let Me Be Invisible, Reign of the Seven Spellblades) komponerer musikken, og Pony Canyon står for musikproduktionen.

Tidligere illustration

Tidligere trailere

Kilde

Kategoriseret i: