Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! TV anime info
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! TV anime info
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! TV anime info

Anime

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! TV anime info

Ifølge den officielle light novel hjemmeside er der ved at blive lavet en TV anime serie over Natsume Akatsukis (forfatter) og Kurone Mishimas (illustrator) fantasy-adventure light novel serie Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Det ny projekt laves af Studio DEEN. Der kommer mere information på et senere tidspunkt.

Beskrivelse

Satou Kazuma, en Hikikomori der kan lide spil, døde alt for tidligt grund af en trafikulykke …… Det var godt nok planlagt, men da han vågnede, stod der en smuk pige, der kaldte sig selv en gudinde, foran ham.
“Hej, jeg har noget lidt rart for dig. Lyst til at gå til en anden verden? Du kan kun tage én ting efter eget valg med dig.”
“… Så tager jeg dig dertil.”
Herfra begynder det store eventyr om at underlægge Dæmon kongen for den reinkarnerede Kazuma …… Eller det skulle man tro, men det er arbejdet for at få mad, tøj og husly, der begynder! Trods Kazuma ønsker at leve i fred forårsager gudinden  det ene problem efter det andet, og til sidst tiltrækker de sig opmærksomhed fra Dæmon kongens hær !?

Folkene bag

  • Instrukør: Takaomi Kanasaki
  • Serie komposition: Makoto Uezu
  • Character designer: Koichi Kikuta
  • Animations produktion: Studio DEEN

Offentliggørelse

Kilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...