Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om det på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den officielle Twitter-konto for den kommende TV anime serie baseret på Masamichi Satos Quality Assurance in Another World (Kono Sekai wa Fukanzen Sugiru) manga streamer den første reklame video, som afslører to nye rollebesætningsmedlemmer:

  • Reiji Kawashima som Amano
  • Rie Takahashi som Akira
  • Kaito Ishikawa som Haga
  • Hinaki Yano som Nikola

Serien begynder til foråret 2024.

Beskrivelse

Nikola er bare en landsbypige, der arbejder på kroen… indtil den dag, drager invaderer, og hun møder Haga, en lærd i alt omkring ham. Han er en del af et elitesamfund kaldet “Seeker”, skabt for at imødegå en række sygdomme, der plager deres normalt fredelige verden. Men både Nikola og Haga har hemmeligheder, de skjuler…som vil ændre hinandens eksistens…

Folkene bag

Kei Umabiki (ClassicaLoid sæson 2) instruerer animeen hos 100Studio og Studio Palette. Shogo Yasukawa (Food Wars! Shokugeki no Soma anime-franchise, Hyperdimension Neptunia) både overvåger og skriver seriens manuskripter, og Shigeo Akahori (Texhnolyze, underkarakterdesign til Record of Ragnarok) designer karaktererne til animeen. Kenichi Tajiri (Sailor Moon SuperS: The Movie) er art director. Sakie Suzuki (I’m Quitting Heroing) håndterer farvedesign. Ayako Otsuki (The tale of outcasts) er fotografinstruktør. Emi Onodera (Himouto! Umaruchan) redigerer, og Takeshi Takadera (Yowamushi Pedal) styrer lyden.

Kilde

Kategoriseret i: