Den officielle hjemmeside for Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits-, tv-animeen af forfatteren Midori Yūma og illustratoren Laruhas Kakuriyo Yadomeshi (Afterlife Inn Cooking) light novel serie, annoncerede, at serien vil få en anden sæson til efteråret 2025, og afslørede en teaser visual på onsdag.

Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits- anime får anden sæson
Billede via Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits- animeens X/Twitter konto
© 2018 友麻碧・Laruha/KADOKAWA/「かくりよの宿飯」製作委員会

Kunstneren bag romanernes 2023-manga-adaption, Tsugaru Toba, tegnede også en illustration for at fejre annonceringen af anden sæson:

Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits- anime får anden sæson
Billede via Tsugaru Tobas X/Twitter konto
© Tsugaru Toba

Animeens første sæson havde premiere i april 2018. Crunchyroll streamede serien, da den blev sendt i Japan, og de streamede også en engelsk dub senere efter fusionen med Funimation.

Beskrivelse

Serien handler om en kvindelig universitetsstuderende ved navn Aoi (stemme af Nao Tōyama), som har arvet evnen til at se ånder fra sin afdøde bedstefar. Aoi er stolt af sin madlavning. En dag fodrer hun nogle landbrugs-ånder, da pludselig dukker en gud og herren for Tenjin-ya kroen op og tager Aoi væk. Han siger, at hun på grund af sin bedstefars gæld skal blive hans brud. Aoi hader denne idé og erklærer i stedet, at hun vil betale sin bedstefars gæld tilbage ved at arbejde på Tenjin-ya.

Om romanerne bag

Yūma lancerede romanserien i Kadokawas Fujimi L Bunko mærketi 2015, og Kadokawa udgav det 12. bind i marts 2022.

Toba lancerede en ny manga-tilpasning af romanerne i Kodanshas Monthly Shonen Sirius-magasin i januar 2023. Kodansha udgav mangaens fjerde samlede bog den 8. marts.

Romanerne har en separat igangværende manga-tilpasning af Waco Ioka, som blev lanceret i Kadokawas Bs LOG COMIC magasin og hjemmeside i april 2016. Kadokawa udgav mangaens 10. bind den 1. februar. Viz Media har licenseret mangaen og udgiver den under
titlen Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spiritus-. Viz Media udgav det niende bind den 9. april.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: