En hjemmeside åbnede for et par uger siden for at afsløre en tv-anime-adaption af Kogitsunemarus Someday Will I Be The Greatest Alchemist? (Izure Saikyō no Renkinjutsu-shi?) light novel serie, som får premiere til januar 2025. Hjemmesiden afslørede også animeens hovedrolle, personale og en teaser-reklame video og illustration.

Romanseriens illustrator Hitogome og manga-adaptionens kunstner Tarō Sasakama tegnede illustrationer for at fejre anime-annonceringen:

Beskrivelse

Ikke engang en helt, Takumi Iruma bliver ved et uheld blandet ind med en gruppe helte, der er udvalgt til at blive kaldt til en anden verden. Som kompensation for sammenblandingen tilbyder en gudinde ham retten til at vælge enhver færdighed, han ønsker! I håb om et fredeligt og roligt liv, der ikke har noget at gøre med at kæmpe eller gå i kamp, vælger han en tilsyneladende kedelig crafting-evne.
Det viser sig dog at “alkymi” er den mest kraftfulde færdighed, der giver ham mulighed for at skabe alt fra et helligt sværd til flyvende skibe!
Denne snydefærdighed, han uventet tilegnede sig, gør ham til en velhavende købmand og gør ham uovervindelig i kampe!

En hjertevarm eventyrhistorie om (muligvis) den mest magtfulde alkymist i en anden verden!

Roller

Rollerne er, fra venstre til højre på billedet herunder:

Kogitsunemaru's Possibly the Greatest Alchemist of All Time light novels laves til anime
Billede via Izure Saikyō no Renkinjutsu-shi? animeens X/Twitter konto
© 2025小狐丸・アルファポリス/いずれ最強の錬金術師?製作委員会

Folkene bag

Naoyuki Kuzuya (Saiyuki Gaiden, Bikkuriman 2000, Bikini Warriors) instruerer animeen hos Studio Comet Mitsutaka Hirota (Edens Zero, Rent-A-Girlfriend) er ansvarlig for seriens manuskript, Sayaka Anesaki (Tohai: Ura Rate Mahjong Tohai Roku). designer karaktererne, og Hiroshi Nakamura (Sweet Reincarnation, Oda Cinnamon Nobunaga) står for musikken.

Om romanerne bag

Kogitsunemaru lancerede romanerne på AlphaPolis’ hjemmeside i 2017. AlphaPolis udgav romanernes første bind med illustration af Hitogome i februar 2018. Romanernes 15. bind udkom den 25. oktober. Romanerne vandt Reader Award ved AlphaPolis’ 10. Fantasy Shōset Award i 2017.

Sasakama lancerede manga-adaptionen på AlphaPolis’ hjemmeside i august 2018. AlphaPolis udgav mangaens sjette samlede bogbind i juli 2023.

AlphaPolis’ Alpha Manga tjeneste udgiver mangaen på engelsk under titlen Possibly the Greatest Alchemist of All Time. AlphaPolis udgiver også mangaen i samlede bind digitalt på Amazon, og udgav det sjette bind den 26. april.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: