Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den 29. august kommer den otte afsnits anime-serie Terminator Zero eksklusivt på Netflix.

Production I.G animerer Terminator Zero serien.

Beskrivelse

2022: En fremtidig krig har raset i årtier mellem de få menneskelige overlevende og en endeløs hær af maskiner. 1997: AI kendt som Skynet opnåede selvbevidsthed og begyndte sin krig mod menneskeheden. Fanget mellem fremtiden og denne fortid er en soldat sendt tilbage i tiden for at ændre menneskehedens skæbne. Hun ankommer i 1997 for at beskytte en videnskabsmand ved navn Malcolm Lee, som arbejder på at lancere et nyt AI-system designet til at konkurrere med Skynets forestående angreb på menneskeheden. Mens Malcolm navigerer i den moralske kompleksitet i sin skabelse, jages han af en ubønhørlig lejemorder fra fremtiden, som for altid ændrer hans tre børns skæbne.

Galleri

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: