Yuna Kagesaki (Chibi Vampire, AiON) laver ny manga

Yuna Kagesaki (Chibi Vampire, AiON) laver ny manga

Yuna Kagesaki (Chibi Vampire, AiON) laver ny mangaYuna Kagesaki, manga skaberen bag AiON og Chibi Vampire (Karin), begynder en ny manga i august nummeret af Fujimi Shobos Monthly Dragon Age magasin den 9 juli. Annonceringen kom nummeret i sidste uge med en cat girl der minder om hovedpersonen i Kagesaki voksen manga Vampire Neko Musume Sōdō Tan fra 1998. Teksten siger: “Motto Nade Nade Shite Kudasai Nyan Go-shujin-sama!” (“Ae mig mere, herre!” sagt på katte måde).

Kagesakis sluttede hendes AiON mangaen i samme magasin sidste år efter at have gået der i fire år. Hendes manga Kyōmen no Silhouette går for tiden i Kodanshas good! Afternoon magasin.

Kilde Manga News
Kilde AnimeNewsNetwork

Skriv et svar