Yuna Kagesaki (Chibi Vampire, AiON) laver ny manga

Yuna Kagesaki (Chibi Vampire, AiON) laver ny manga

18. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Yuna Kagesaki (Chibi Vampire, AiON) laver ny mangaYuna Kagesaki, manga skaberen bag AiON og Chibi Vampire (Karin), begynder en ny manga i august nummeret af Fujimi Shobos Monthly Dragon Age magasin den 9 juli. Annonceringen kom nummeret i sidste uge med en cat girl der minder om hovedpersonen i Kagesaki voksen manga Vampire Neko Musume Sōdō Tan fra 1998. Teksten siger: “Motto Nade Nade Shite Kudasai Nyan Go-shujin-sama!” (“Ae mig mere, herre!” sagt på katte måde).

Kagesakis sluttede hendes AiON mangaen i samme magasin sidste år efter at have gået der i fire år. Hendes manga Kyōmen no Silhouette går for tiden i Kodanshas good! Afternoon magasin.

Kilde Manga News
Kilde AnimeNewsNetwork