Her er 10 nyere anime-relaterede nyheder i min backlog som nævnt i mit sidste blog indlæg. Oprindeligt havde jeg tænkt med at samle det hele i ét indlæg, men jeg kom frem til at det ville blive så lang en liste at ingen ville læse den igennem, så jeg deler den op i bidder.

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian (Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san) har udgivet en karakter video for Masha. Man får også en forsmag på åbnings-tema sangen i videoen. Serien begynder den 3. juli.

Kilde AnimeNachrichten

Code Geass: Rozé of the Recapture

Code Geass: Rozé of the Recapture Act 2 har udgivet en karakter trailer med Sakuya (stemme af Reina Ueda). Den får premiere den 5. juli i Japan og laves som resten af Code Geass af Sunrise.

Kilde AniToons+

Days with My Stepsister

Days with My Stepsister Anime serien har udgivet en trailer. Den animeres af Studio Deen og bliver på 12 afsnit når den begynder den 4. juli.

Beskrivelse Efter at hans far gifter sig igen, står Yuuta pludselig med en ny stedsøster: Saki, den største skønhed i skolen. Ingen af ​​dem er sikker på, hvordan de skal opføre sig omkring den anden i starten, men de to bliver gradvist mere komfortable med at leve sammen. Langsomt, forsigtigt, tålmodigt bliver to fremmede mere. Sådan begynder en usandsynlig kærlighedshistorie.

Kilde LiveChart.me

Flower and Asura

Flower and Asura (Hana wa Saku, Shura no Gotoku) mangaen af Ayano Takeda og Musshu laves til en anime af Studio Bind, der kommer i 2025.

Beskrivelse Hana bor på den lille ø Tonakijima, med en befolkning på 600, og elsker at læse for øens børn. Mizuki, formanden for skolens tv-klub, bemærker Hanas talent for at engagere andre gennem sin historiefortælling og inviterer hende til at melde sig ind i klubben. Da Hana begiver sig ud på denne nye rejse, oplever hun mange “firsts” med sendeklubbens medlemmer, hvilket forstærker hendes kærlighed til at læse endnu mere.

Kilde MyAnimeList

Go-Go Mystery Machine bringer Scooby-Doo til Japan

Alles yndlings ghostbusting doggo er på vej til Japan! Cartoon Networks Scooby-Doo spin-off-serie Go-Go Mystery Machine vil handle om Shaggy, Scooby og masser af youkai. Den feje tosomhed slår sig sammen med de nye venner Daisuke-Doo (Scoobys onkel), magikeren Etsuko og gearhead Toshiro.

Kilde J-list

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime filmen har Peter Jackson (live action Lord of the Rings filmene) og Fran Walsh (live action Hobitten screenwriter) som executive producer. Filmen instrueres af Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Blade Runner: Black Lotus, Eden of the East). Filmen bliver 2 timer 30 minutter lang.

Kilde AnimeNewsNetwork

NEET Kunoichi to Nazeka Dousei Hajimemashita

NEET Kunoichi to Nazeka Dousei Hajimemashita anime serien, der begynder til januar 2025, har afsløret flere medvirkende og en illustration. De ny medvirkende er Fairouz Ai, Saya Aizawa og Hina Kino. Serien animeres af studiet Quad. Her er en trailer for serien.
Kilde LiveChart.me

Pseudo Harem

Pseudo Harem (Giji Harem) har udgivet en ny illustration og trailer. NOMAD animerer serien. Der afsløret nogle flere roller: Motokuni Nakayama får stemme af Junichi Suwabe, Tsuguto Iwata får stemme af Koji Yusa, Megu får stemme af Maria Abo og Kiri Shirasawa får stemme af Minako Sato.

Beskrivelse Eiji Kitahama er en øvre klasseelev, der længes efter at have et harem som dem, han ser i de tegneserier, han læser, mens Rin Nanakura (som i al hemmelighed kan lide ham) spiller en anderledes “karakter” med en unik personlighed, når hun er omkring ham. Hvilken vej vil disse to dramaklubmedlemmers romantik tage? Og vil Rin nogensinde være i stand til at opføre sig som sig selv og formidle sine følelser for ham?!

Kilder AniToons+, LiveChart.me

Seirei Gensouki – Spirit Chronicles

Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på ​​Yuri Kitayama og Rivs Seirei Gensouki – Spirit Chronicles light novels begyndte at streame en teaser reklamevideo for anden sæson, og den afslører oktoberpremieren. Personalet bag serien afslørede også en illustration, rollebesætning og stab.

Kilde AnimeNewsNetwork

Tower of God

Tower of God sæson 2 får premiere i Japan den 7. juli.

Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i: