Digimon Survive gameplay video

Bandai Namco Entertainment har udgivet en ny trailer til det kommende videospil Digimon Survive. Videoen indlejret nedenfor giver dig en smagsprøve på spillets historie, karakterer og gameplay.

Digimon Survive kombinerer 2D og 3D for at skabe følelsen af ​​at se en anime. Derudover vil spillerens valg påvirke historien såvel som udviklingen under kampe.

Derudover annoncerede producer Kazumasa Habu, at historien vil foregå uden for den “Digitale verden”. Japansk mytologi vil også spille en rolle.

https://youtu.be/4d6mKKZdfCY

Spillet forventes at blive udgivet den 29. juli 2022 til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og pc via Steam.

Kilde

Final Fantasy VII Rebirth er titlen på remake del 2, kommer vinter 2023

Torsdagens livestreamede “Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration”-begivenhed annoncerede Final Fantasy VII Rebirth, som vil udkomme til PlayStation 5 næste vinter som den anden titel i Final Fantasy VII Remake projektet. Arrangementet teasede også endnu en “afsluttende” titel i projektet efter Rebirth.

Engelsk

Japansk

Kilder

Final Fantasy VII prequel Crisis Core får en remake

Under Final Fantasy VII jubilæumsfejringen annoncerede Square Enix også at spillets prequel-spin-off Crisis Core, der kun udkom til den hedengangne PSP, får en remake. Remaken, der officielt har titlen Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, ser ud til at bruge den samme engine som Final Fantasy VII Remake til at genskabe originalens actiontunge RPG gameplay.

Square Enix gav ikke en fast udgivelsesdato, men den vil være komme til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch og PC engang til vinter.

Kilde

One Piece Odyssey trailer

Producer Katsuaki Tsuzuki fortæller at One Piece Odyssey bliver et “fuldstændigt” rollespil med alle de udforsknings- og samarbejdskampe One Piece er kendt for.

One Piece Odysseys gameplay byder på en blanding af sandkasseudforskning og klassisk turbaseret kommandokampsystem. Du kan rejse gennem floraen på Waffle Island ved at bruge de unikke kræfter fra Stråhat teamet, som Luffys strækbare arme og Frankys øje for håndværk.
Kampe med faunaen (og menneskelignende fjender) i One Piece Odyssey bruger et kommandokampsystem, en fast bestanddel i JRPG’er, med vægt på positionering af gruppe-medlemmer. Ved at styre besætningens angrebsrækkevidde, som at få Luffy til at være forrest (noget han plejer at gøre), mens Zoro og Sanji bakker ham op bagfra, kan du maksimere synergien af ​​deres angreb under kampe.
For at pifte tingene op, har kampe også tilfældige begivenheder kaldet Dramatiske Scener, hvor dit mandskab efter afslutning modtager en kæmpe bonus. Kampe har også betingelser, der, hvis de er opfyldt, fører til, at besætningen udløser et kraftfuldt gruppeangreb kaldet Kizuna Arts.

One Piece Odyssey udkommer senere i år til pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S/X.

Kilde

Kategoriseret i: