Den anden remake film af Neon Genesis Evangelion, 2.22 You Can (Not) Advance, har solgt 320.000 eksemplarer på første dag alene ifølge Oricon.

Blu-ray udgaven har solgt 195.00 eksemplarer og DVD 124.000, HD mediet er virkelig slået igennem derovre lader det til. Filmen tager hermed tronen for bedste åbnings-salg for BD fra Michael Jacksons This Is It (122.000), uden tvivl bliver det en af de bedst sælgende BDs i Japan.

Indtil videre har 1.* filmen solgt 521.000 eksemplarer, så hvis salget bare fortsætter i godt tempo vil toeren snildt indhendte det. Til sammenligning er mange animeer heldige hvis de når et samlet salg på 10.000 eksemplarer, der er virkelig et bredt gab mellem Evangelion og Ghibli og så resten.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,