Shueishas Weekly Young Jump blad annoncerede forrige torsdag at fire medlemmer af den kvindelige idol gruppe AKB48 får deres egen manga serie hver. De fire manga-serier Mayu Watanabe, Yuki Kashiwagi, Rie Kitahara og Rino Sashihara vil skifte hvert nummer, så hver serie bliver reelt en månedlig titel.

De foreløbige titler er Mayuyu Manga-ka Debut Keikaku (Watanabe), Yukirin no The Idol Quest (Kashiwagi), Kita-Rie no Mōsō Bungaku Shōjo-dō (Kitahara) og Sasshii Bishōjo-ka Keikaku (Sashihara). Hver titel vil spejle medlemmernes personlighed.

Den første af manga-serierne starter i dette års 38 nummer, der udkommer den 19 august. Kashiwagi pryder også forsiden. den forreste foto montage og en dobbelt-sidet plakat i det 35 nummer, som udkom forrige torsdag,

Kilde Natalie
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

,