Børne superhelt og ret lækkert udseende helt Anpanman har sin årlige tilbagekomst til biograferne den 6 juli denne sommer. Den nyeste film, Soreike! Anpanman: Tobase! Kibō no Handkerchief, har temaet håb og satser på at fortsætte med at opmuntre dem ramt af jordskælvet og tsunamien i marts 2011. Sidste års film film, Soreike! Anpanman Yomigaere Bananajima (Go! Anpanman: Revive Banana Island), fokuserede på temaet “genopstandelse”.

Filmen bliver vist sammen med “Minna de Teasobi: Anpanman to Itazura Obake” (Playtime for Everyone: Anpanman and the Mischievous Ghost) kortfilemen.

25ende Anpanman film får premiere 6 juli

Den enormt populære Anpanman har været en del af japanske familier siden hans første optræden i børnebøger tilbage i 1973. Showet har nu over 1000 afsnit og er stadig en af de mest populære personer skabt. Filmene bliver traditionelt udgivet  årligt, men denne gang er der også en kortfilm med, Minna de Teasobi: Anpanman to Itazura Obake.

Der er kommet ny Anpanman  film hver sommer siden 1989. Hver film har normalt en gæste stjerne seiyuu. Hvem der er gæstestjene seiyuu i den 25enede film bliver annonceret senere.

Kilde Cinema Today
Kilde Japanator
Kilde Anime News Network

Billede © Takashi Yanase / Froebel kan ・ TMSNTV
© Anpanman Production Committee 2013

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,