Sidste uges afstemning, “Sejeste blondine“, endte med en delt sejr til Ceres Victoria og Android 18, mon denne uge ender lige så jævnt?


Vi har tidligere haft afstemningen om “Sejeste gamle mand“, og siden har jeg fundet en række der kunne være en del to til den, men det bliver en anden gang, for selvom vi bliver i temaet i denne uge drejer vi fokus på de gamle gutter i lederrollen.
De seje, gamle mænd der har samlet en enorm erfaring og leder deres gruppe mod storhed, i denne uge hylder vi dem og udvælger den sejeste blandt dem.

Daisuke AramakiGhost in the Shell
Daisuke Aramaki - Ghost in the Shell
Lederen af Section 9 der elegant balancerer mellem politik og bekæmpelse af terrorisme medens han holder styr på et meget forskellige hold.

Heihachi MishimaTekken
Heihachi Mishima - Tekken

Grundlagde et gigantisk firma der har sin egen hær der overgår de fleste landes, ekstremt stærk og så viljestærk og ond at han slår sin egen familie ihjel.

Makarov DreyarFairy Tail
Makarov Dreyar - Fairy Tail

Han er en stærk magiker og holder styr på Fairy Tail lauget, især det sidste er noget af en bedrift.

Genryūsai Shigekuni YamamotoBleach
Genryūsai Shigekuni Yamamoto - Bleach
Har ledt Soul Society i umindelige tider og skønt han ikke ser ud af meget er ingen i tvivl om at han er den ubestridte leder af shinigamierne.

Hiruzen SarutobiNaruto
Hirozen Saritobi - Naruto
Den tredje hokage som også har oplært nogle af de stærke ninjaer nogensinde.

[socialpoll id=”2174403″]

Da jeg skal have gang i et mere fast skema igen og der alligevel stort set ikke kommer stemmer udover det første par dage lukker jeg for afstemningen her på fredag den 25 oktober og lægger næste uges afstemning op der. Planen er at de skal køre fra fredag til fredag fremover, ligesom i starten.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,