Rokujouma no Shinryakusha!?

“Rokujouma no Shinryakusha!?” light novel laves til TV anime

2. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge den officielle hjemmeside er der en TV anime adaptationaf Takehaya (author) og Pekos (illustrator) romantiske komedie light novel serie Rokujouma no Shinryakusha!? (六畳間の侵略者!? / Invaders of the Rokujyouma!?) i produktion.

Slutsangen vil blive sunget af petit milady.

Serien kommer på japansk TV til sommer.

Rokujouma no Shinryakusha!?

Light novel serien er på 15 bind indtil videre og begyndte for fire år siden, den første marts 2009, en imponerende udgivelseshastighed. Der er gået en manga adaptation i Comic Dangan siden december 2013.

Rokujouma no Shinryakusha!?

Beskrivelse

Satomi Koutaro skal på high school og begynder derfor at bo alene i en lejlighed til kun ¥5000 om måneden, ekstremt billigt selv for så lille en lejlighed. Der er dog en hage ved det: lejligheden er tilsyneladende hjemsøgt af et sødt spøgelse der har drevet de tidligere beboere væk. Snart er der dog ikke kun et spøgelse der forsøger at drive ham ud af sit ny hjem men også magical girls og andre unikke kvindelige personer der gør denne lille lejlighed til en form for baggrund.

Stemmer

  • Yuuichi Nakamura
  • Aoi Yuuki
  • Ayana Taketatsu
  • Eri Suzuki
  • Harumasa Oomori
  • Masumi Tazawa
  • Maria Naganawa

 

Animeret promo fra 2010

Kilde Corona
Kilde Mantan
Kilde Moetron
Kilde Twitter