Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Strike Witches: Operation Victory Arrow Vol 3 trailer

strike witches operation victory1

Her er den tredje trailer for den kommende tredje og sidste OVA i hekse ikke-trusse animeen Strike Witches: Operation Victory Arrow.  Lynette og Perrine er i centrum og OVAen vil med sikkerhed have fængende skydekampe i luften mod skræmmende aliens – og selvfølgelig en masse spændende kamera-vinkler og fokus områder.

Denne sidste del af Strike Witches: Operation Victory Arrow bliver afsløret i de japanske biografer den 2 maj inden den udkommer på disc derovre. Tredje sæson af animeen er stadig uvis, men det virker til at serien ikke helt vil gå i glemmebogen endnu.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X