Den ellers så maskuline sport boksning er nu også blevet moeficeret af mobil spillet Boxing Angel, der laves af det taiwanesiske spil firma Childhood Studio. Spillet kombinerer intens pige-mod-pige bokse action og rigelige mængder sex appel.

Der er en lang række muligheder for at spilleren kan customize deres forførende fightere, herunder selvfølgelig en masse kostumer – men spillet er fyldt med micro-transactions, så antallet at tilgængelige kostumer er nok reelt bestemt af størrelsen på spillerens pengepung.

En trailer der fremviser gameplay og den lange række af accessories

Screenshots

Spillet indeholder også mulighed for PvP hvis singleplayer delen ikke er udfordrende nok.

Boxing Angel udkommer til foråret.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,