Den første person i den ny Nendoroid Co-de række af Nendoroids er Laala Manaka fra anime serien PriPara. I denne udgave har Laala sit Cutie Ribbon Co-de tøj på fra Twinkle Ribbon brand – det første sæt tøj Laala brugte i PriPara verdenen.
Hvis man vil have flere muligheder kan man direkte skifte dele med Nendoroid Co-de: Laala Manaka – Twinkle Ribbon Cyalume Co-de der kan købes samtidig.

Hvad er Nendoroid Co-de?
Nendoroid Co-de er en ny række i Nendoroid serien baseret på temaet påklædnings dukker. Figurerne kan kun stå på én måde, modsat de normale Nendoroids der er meget poserbare, og kommer i kun fire dele: hovede, overkrop/øverste del af tøjet, underkrop/nederste del af tøjet og sko. Hver af disse dele kan skiftes mellem figurer af forskellige personer så man kan lave alle mulige forskellige slags udseender. Jo flere man samler, jo flere muligheder har man, hvilket nok skal sælge en del.

Navnet ‘Co-de’ kommer fra den måde japanerne udtaler det engelske ord ‘coordinate’ (koordinere), som i at sammensætte sit tøj så det passer sammen.

Nendoroid Co-de: Laala Manaka – Twinkle Ribbon Cyalume Co-de udkommer til juni 2015, samtidig med den anden udgave, og kan forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 159kr.

Kategoriseret i: