Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens afstemning: Hvilke anime serier har du set fra sommeren 2015? Del 3

Ugens afstemning: Hvilke anime serier har du set fra sommeren 2015? Del 3

Nu har sommer sæsonen 2015 efterhånden kørt i nogle måneder, så folk har haft en god chance for at snuse til – og følge fast – de ny anime serier derfra. Derfor kunne det være spændende at se hvilke anime serier folk herhjemme ser af dem, men siden det er en del serier (45 på min liste)  deler jeg den over tre uger.

Så hvis du føler at en serie mangler på listen nedenunder er det fordi den var på de sidste uges lister – eller fordi den ikke begyndte her til sommer 2015 men tidligere, kun de helt ny serier der begyndte omkring juli er med, ikke serier der fortsatte fra foråret eller “evigheds” anime serier som Naruto og One Piece.

Jeg blev spurgt om hvorfor der ikke bare er én samlet liste, men erfaring viser at folk kun læser de øverste 10-15 af en lang liste og så ignorerer resten, så derfor valgte jeg kompromiet med at dele det op i 3×15 i håbet om at få ramt folks opmærksomhed mest muligt.

I næste uge i tager vi så de 10 mest sete serier fra de foregående uger og ser hvilken af dem der er mest populær, en passende måde at “afslutte” sommer anime sæsonen på inden de ny serier begynder med efterårs sæsonen til oktober.

De første 15 serier – stadig åben

De midterste 15 serier – stadig åben


De sidste 15 serier

Ugens afstemning: Hvilke anime serier har du set fra sommeren 2015? Del 3

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...