Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Lala Satalin Deviluke swimsuit ver. 1/6 figur [To Love-Ru Darkness]

Lala Satalin Deviluke swimsuit ver. 1/6 figur [To Love-Ru Darkness]
Lala Satalin Deviluke swimsuit ver. 1/6 figur [To Love-Ru Darkness]

Alter udgiver en 1/6 skala (26,5cm høj) figur af Lala Satalin Deviluke, den kvindelige hovedperson og ældste prinsesse i To Love-Ru serierne.

Ryujin har modelleret figuren for Ryu-NS, der distribuerer den gennem den større figur-producent Alter, og de har gjort et godt stykke arbejde med at fange den glatte men sexede stil fra mangaen og animeen.
Lala er modelleret som hun skal: slank (se især hendes tonede mave) men med store kurver de rigtige steder (bryster og bagdel kurvende mod hofterne), og figuren afslører næsten alt med hendes åbne ekstremt små short så vi kan se næsten ned til de mest private dele af hendes underliv. Hendes flagrende hestehale ser rigtig fin ud som hårene deler sig i totter efter hendes hårbånd.
Farvelægningen er glimrende med fine toner i hendes meget lyse hud, og der er en god illusion af cowboy stof på hendes ekstremt kropsnære shorts (der dog ikke ville være så kropsnære hvis de var i jeans stof…), men der måtte godt være lidt flere toner i hendes lyserøde hår når der nu er gjort så meget ud af kroppen.

Lala Satalin Deviluke swimsuit ver. 1/6 figuren udkommer til februar 2016 og kan bl.a. bestilles hos AmiAmi til en anbefalet pris på ¥11.800 (656kr).

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X