“Hej! Jeg er Iowa-klasse krigsskibet, Nendoroid Iowa!”
Fra det populære browser spil “Kantai Collection -Kan Colle-” kommer der en Nendoroid af krigsskibet Iowa fra USA! Hun kommer med tre ansigts udtryk, herunder et standard udtryk, et halv-beskadiget udtryk samt et leende udtryk!

Selv i Nendoroid størrelse er Iowas krop lige så imponerende som altid, og hendes skibsdele er store nok til at de kan konkurere med Yamato-klasse Nendoroids i både størrelse og bevægelighed! Du kan vælge at vise hende med al hendes ildkraft rettet i en retning eller i stedet fordele det jævnt på begge sider – de forskellige punkter af artikulation tillader alle mulige sjove muligheder!

Affyrings effekt dele er inkluderet for alle hendes kanoner og hun kommer også med rekognosceringsfly, så du kan sende hende ud på forskellige operationer! Som med de fleste KanColle Nendoroids kommer hun også med mad dele – Iowa leveres med både en hotdog og en hamburger som to klassiske retter fra USA! Hun venter på dig til at optrappe og blive hendes Admiral!

Nendoroid – Kantai Collection -Kan Colle- Iowa figuren udgives som de fleste andre Nendoroids af Good Smile Company og udkommer til april 2017. Hendes anbefalede pris er ¥7800 (506,27kr) – hun er jo et ret stort skib med store ekstra dele så forståeligt at hun koster mere end normen for Nendoroids, men AmiAmi tager ¥6210 (403,07kr). Du kan dog sikkert finde hende andre steder til en billigere pris også.

Kategoriseret i: