Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens afstemning: Deathmatch – Klasiske kamp maids

Ugens afstemning: Deathmatch - Maids med magiske evner

Denne uge fortsætter vi maid temaet (se sidste uge om magiske maids) med to klassiske maids der er lavet til kamp.

Mahoro Ando er titelpersonen i den klassiske Gainax (Neon Genesis Evangelion TV) anime serie Mahoromatic. Den handler om en kamp androide der efter endt tjeneste beslutter sig for at blive maid. Den er baseret på en manga af Ditama Bow (Kiss x Sis).

Maid Guy, også titelperson i sin serie, er også trænet til at være den perfekte maid og bodyguard. At hans metoder over for dem han skal “tage sig af” kan være noget kiksede og virke barske er kun en del af hans charme – men i det mindste slår andre dem ikke ihjel!

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X