Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kenja no Mago TV Anime Info

Kenja no Mago TV Anime Info

Kenja no Mago TV Anime InfoTsuyoshi Yoshiokas Kenja no Mago (The Wise Grandson eller direkte The Sage’s Grandson) romaner kommer som en TV anime serie til april 2019.

Masafumi Tamura (Two Car, Ange Vierge) instruerer anime serien hos SILVER LINK og Tatsuya Takahashi (The IDOLM@STER Cinderella Girls, Beatless, Eromanga Sensei) står for seriens manuskripter. Yuki Sawairi (Masamune-kun’s Revenge, Two Car) designer personerne.

Yūsuke Kobayashi har hovedrollen som Shin Wolford.

Mere information i kilden.

Beskrivelse

Den oprindelige historie begynder, når en stærk troldmand og vismand, som har reddet sin verden fra katastrofe mange gange, støder på en baby, som han adopterer og navngiver Shin. Babyen er faktisk en mand fra vores verden, der er reinkarneret i vismandens verden. Vismanden opdrager Shin adskilt fra resten af samfundet og lærer ham magiens veje. Det er først, da Shin bliver 15 år gammel og drager ud på sin egen rejse, at vismanden husker at han glemte at undervise Shin den sunde fornuft og reglerne i denne særlige verden. Og så drager Shin til hovedstaden i Alsheid-kongeriget for at tilmelde sig i hovedstadens magiske akademi.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X