Why the hell are you here, Teacher!? TV Anime Info

Why the hell are you here, Teacher!? TV Anime Info

8. oktober 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Why the hell are you here, Teacher!? TV Anime InfoSoborous Why the hell are you here, Teacher!? (Nande Koko ni Sensei ga!?) manga laves til en TV anime serie.

Hiraku Kaneko (Tsuredure Children, Valkyrie Drive: Mermaid, The Qwaser of Stigmata) er hovedinstruktør for anime serien hos Tear Studio (Lord of Vermilion: The Crimson King). Kazuhiko Tamura (Gunparade Orchestra, Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~, RIN-NE) adapterer character designs til animation.

Beskrivelse

Den mandlige gymnasie-elev Ichirō har en kvindelige lærer Kojima-sensei, der er berømt for at være en “dæmon lærer”. Men foran Ichirō ser hun ud til at være air-headed og klodset, og han ender hele tiden i perverterede situationer med hende på steder som mændens badeværelse, i mændens badehus, i poolen, i skolens sygepleje og andre steder.

Mere information i kilderne.

Kilder