Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Fly Me to the Moon manga laves til TV anime

Fly Me to the Moon manga laves til TV anime

Kenjirō Hata, primært kendt for Hayate the Combat Butler (Hayate no Gotoku!), har siden lavet mangaen Fly Me to the Moon (Tonikaku Kawaii eller direkte oversat Generelt Sød), og ligesom sin forgænger inspirerer den nu en TV anime serie, der får premiere i oktober.

Beskrivelse

Komedien følger en dreng ved navn Nasa, der møder en “generelt sød” pige ved navn Tsukasa på dagen for hans gymnasiums adgangs-eksamen og forelsker sig straks i hende. Nasa fortæller hende om hans følelser, men hendes svar er, at hun kun vil gå ud med ham, hvis de gifter sig. År senere, på Nasas 18-års fødselsdag, dukker hun pludselig op for at blive gift. Således begynder Nasas liv som nygift.

Fly Me to the Moon manga laves til TV anime

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X