Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Combatants Will Be Dispatched! romaner laves til TV anime

Combatants Will Be Dispatched! romaner laves til TV anime

Natsume Akatsuki, kendt og elsket for Konosuba – God’s Blessing on This Wonderful World! der også har en populære anime serie, film og spil, har også skrevet light novel serien Combatants Will Be Dispatched! (Sentōin, Hakenshimasu!). Den bliver nu lavet til en TV anime serie.

Beskrivelse

Det er hårdt at være i frontlinjen for en ond organisation, og ingen ved dette bedre end nr. 6, en kæmper for Kisaragi Secret Society. Sendt til en fjern, fremmed verden på en rekognoseringsmission, sammen med en ny androidpartner, men hvordan skal han planlægge en interstellar invasion – af en fantasy verden ?!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X