Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Raw Pepsi Cola
Raw Pepsi Cola

Anmeldelse

Raw Pepsi Cola

Endnu en variant af sodavand vi desværre ikke kan få herhjemme.

Raw Pepsi Cola, eller Pepsi Cola Raw alt efter hvordan man vælger at læse navnet, er en variant af Pepsi fra Japan der er lavet af rent naturlige ingredienser (deraf navnet) og tiltænkt et mere voksent publikum.

Her er igen en sodavand med lidt brus, men alligevel markeret nok til at man på ingen måde føler at den er flad.

Den er langt fra nær så sød som den normale Pepsi vi finder herovre, hvilket er et stort plus i min bog og passer godt med den mere “voksne” smag.
Den har den klassiske cola smag, men er som sagt ikke sød hvilket giver en mere unik vinkel på at det er en Pepsi. For den smager af Pepsi men uden at være sød!
På den måde revolutionerer den hele moderne cola oplevelsen, hvilket absolut ikke er en dårlig ting – jeg ville faktisk ønske den blev den normale cola over alt og ikke kun en speciel udgivelse i et enkelt, østligt land.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anmeldelse

Denne anmeldelse er skrevet ud fra første sæson af One Piece live action serien, der havde premiere på Netflix den 31. august 2023. Live-action...

Anmeldelse

Fanta Grape er en variant af den klassiske frugt sodavand jeg kun har set i Japan. Som navnet siger smager den af vindruer Sodavanden...

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.